Boekwinkel de Link

Boekwinkel de Link

een initiatief dat de gemeente van harte ondersteund

De boekwinkel heet “activiteitenwinkel de Link”, omdat ze een link wil vormen tussen alle christenen (evangelisch, protestants en R.K.) in Weert en omstreken onderling; en natuurlijk een link wil leggen tussen de mens en God. Bovendien zijn er regelmatig in de ruimte ernaast activiteiten, zoals Alpha-cursus, vrouwenochtenden, Marriage Course, enz.
Het is een gezellige winkel, waar vrijwilligers uit verschillende gemeentes werken, en waar altijd tijd is voor een gratis kopje koffie of thee en een goed gesprek!

De winkel is geen onderdeel van Christengemeente Nieuw Leven, maar wordt geƫxploiteerd door een van onze leden. Als gemeente zien we het belang van een winkel als deze in Weert. Verschillende gemeenteleden dragen dan ook hun steentje bij als vrijwilliger in de Link. Ook maken we regelmatig gebruik van de ruimte naast de winkel voor verschillende activiteiten. We zien de Link dan ook als een soort huiskamer voor de gemeente.

Locatie en openingstijden

Molenpoort 13, 6001 HB Weert.
Openingstijden van woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 14.00.
Telefoonnummer 06-50405964.
Blijf reclame maken voor de winkel bij al uw vrienden en bekenden!
Tip voor verjaardagen van familie en vrienden: bedenk eens hoe bemoedigend en waardevol een cadeau met een positieve boodschap kan zijn!

Aanbiedingen en meer informatie zijn te vinden op de facebookpagina