Wie zijn wij

Christengemeente Nieuw Leven

Visie & Missie

Onze visie

Wij willen een gemeente zijn die durft te dromen. We dromen dat Weert een stad zal zijn waar het goed gaat, omdat Jezus een plaats heeft in het hart van de stad en in het hart van haar inwoners. We zien een stad voor ons waar mensen graag wonen en komen, omdat God er geëerd wordt. Daar willen we ons dan ook van harte voor inzetten. Niet dat we zelf tot iets groots in staat zijn, maar omdat onze gemeente van Jezus Christus is en God met niets of niemand te vergelijken is. Hij is in staat dat te doen wat wij niet kunnen en zelfs voor onmogelijk houden.

Tegelijk geloven we dat God ons vraagt naar elkaar om te zien, elkaar te steunen en op te bouwen vanuit Bijbelse waarheden en door God gegeven talent te stimuleren. Dit om persoonlijk en samen te groeien naar geestelijke volwassenheid.

Voor Weert en omgeving willen wij dat velen onze passie voor God en voor mensen gaan delen. We willen op zoek zijn naar mensen die net als wij God nodig hebben en daarbij zijn zoals Jezus, die Zichzelf volledig gaf voor God’s Koninkrijk. We gunnen mensen dat hun relatie met God en met elkaar wordt hersteld, zodat ze de zin van het leven terugvinden. Wij willen ons inzetten voor de eenheid onder christenen in Weert.

Dit willen en dromen we niet alleen; we hebben een vast geloof en vertrouwen dat God ook in staat is om samen met ons die droom werkelijkheid te laten worden.

Onze Missie

Wij willen er zijn voor onze stad Weert, zodat velen Jezus Christus leren kennen en zijn toegewijde volgelingen worden.