Volgende week is het weer Pasen. Maar wat betekent Pasen nu eigenlijk? En is Pasen vandaag de dag nog relevant voor mijn leven? Met deze vragen in het achterhoofd organiseert Christengemeente Nieuw Leven tijdens het Paasweekend een tentoonstelling. Door middel van schilderijen, keramiek, dans, textiel en zelfs minecraft, proberen christelijke kunstenaars en gemeenteleden antwoord te geven op de vraag hoe het leven na het kruis er voor hen uit ziet. Het wordt een verrassende tentoonstelling die zal zorgen voor een glimlach en misschien wel aan het denken zet.

Op zaterdag 16 april bent u van harte welkom in parochiekerk de Verrezen Christus, Nassaulaan 1 in Weert. Van 10 tot 17 uur staan de deuren voor u open. De toegang is gratis.

Op zondag 17 april is er om 10 uur in de Verrezen Christus een Paasviering waarvoor u ook van harte bent uitgenodigd.