In september gaan de kringen weer van start. Dit seizoen zal er naast vier standaard kringen ook een fundamentenkring zijn. In de fundamentenkring wordt dieper ingegaan op de basisprincipes van het christen zijn. Deze kring is bedoeld voor mensen die een Alpha cursus hebben gevolgd en verder willen groeien in het dagelijks leven met Jezus.

De kringen gaan van start in de week van 17 september en zullen dan tweewekelijks gehouden worden. Leden en vrienden van de gemeente ontvangen een uitnodiging van de kringleiders om naar een kring te komen.
Wil je ook graag bij een kring aansluiten of wil je meer weten? Neem dan contact op met Mirjam.

Naast de kringen gaan ook andere activiteiten door. De schildercursus ‘De Bijbel verBeeld’ gaat weer verder en ook de tieners zullen weer tweewekelijks bij elkaar komen. De wekelijkse gebedsavond op maandagavond is gedurende de hele zomer doorgegaan en zal ook in het komende seizoen doorgaan.

Bekijk de agenda voor een overzicht van alle activiteiten, de tijdstippen en de locaties.