Onze kerstvieringen
Er zijn twee gelegenheden om samen met ons kerst te vieren. Het kinderkerstfeest en de kerstnachtdienst. Uiteraard is iedereen welkom en de toegang gratis, locatie is steeds het Keenter Hart.

Kinderkerstfeest vrijdag 21 december 19:00
Met het hele gezin kerst vieren is misschien wel het leukste wat er is. Tijdens het kinderkerstfeest willen we dat samen doen met een bijzondere voorstelling van Matthijs Vlaardingerbroek. Samen beleven we het kerstverhaal met theater en verhalen, daarna genieten we nog even na in kerstsfeer met warme chocolademelk of iets anders lekkers. (meer info)

Kerstnachtdienst maandag 24 december 20:00
Met kerstavond samen stilstaan bij kerst. De geboorte van Jezus vieren en nadenken over de vraag wat dat vandaag nog voor ons betekent. Iedereen is welkom om op deze avond samen met ons kerstfeest te vieren.