Kinderkerstfeest Weert

Met het hele gezin kerst vieren is misschien wel het leukste wat er is. Tijdens het kinderkerstfeest willen we dat samen doen met een bijzondere voorstelling. Samen beleven we het kerstverhaal met theater en verhalen, daarna genieten we nog even na in kerstsfeer met warme chocolademelk of iets anders lekkers. Omdat het kerst is geven we je dit feest cadeau, kom je ook?

Matthijs Vlaardingerbroek

Matthijs is een artiest in hart en nieren die speelt, schrijft, filmt, vertelt, goochelt en (buik)spreekt. Matthijs geniet wanneer jij je verwondert, lacht, geniet, aan het denken gezet bent of in actie wil komen. Kom kerst vieren met Matthijs en laat je verrassen door de nieuwe boodschap van een oude geschiedenis.

 

21 december 19:00 uur
Zaal open: 18:30 uur
Toegang gratis
Keenter Hart (Sint Jozefskerkplein 2)